31 Mayıs 2014 Cumartesi

Hadislerle Diriliş Raşid Halifelerin Yeri & Nureddin Yıldız



Ey Müslümanlar! Artık Hilafet İçin Çalışmanızın Vakti Gelmedi Mi?
Hicri 28 Recep 1342 yılında Hilafet Devleti'nin İstanbul'da yıkılması ile sadece Anadolu topraklarında yaşayan Müslümanlar değil, tüm İslam coğrafyası ve hatta tüm insanlık şiddetli bir deprem ile sarsılmıştır. O'nun yıkılmasıyla birlikte tüm insanlık vahşi Kapitalizm ve Sosyalizm'in karanlık dehlizlerine gömülmüştür. Bugün insanlık, yeryüzünde her hak sahibine hakkını dağıtacak, adaletle hükmedecek, Müslümanlar ve tüm insanlığı hidayet meşalesiyle aydınlatacak Hilafet devletine muhtaçtır.
Bu ihtiyacı ise ancak izzet ve şeref gömleği, üzerine en çok yakışan, insanlar içinden çıkartılmış en hayırlı ümmet karşılayabilir. Çünkü bu ümmetten hala ümit kesilmemiştir. Bu ümmetin istediğinde neler yapabildiğini, kurşuna göğsünü siper ettiğini, zalime sen zalimsin demekten korkmadığını gördük. Kapitalist ideoloji insanlığa fesad ve zulümden başka hiçbir şey vermemiştir. Müslümanların ve insanlığın içerisinde olduğu bu durumun tek sebebi fıtratımıza ters olan bu ideolojidir. O yüzden Müslümanların tekrar ayağa kalkması, huzur ve saadete kavuşması, ancak İslam'ın siyasi olarak tekrar hayata dönmesi ile mümkündür. Bu ise ancak İslam'ın tatbik-koruma ve yayma metodu olan Raşid-i Hilafet ile gerçekleşebilir.
Ey Müslümanlar!
Kâfir Batı'nın batıl nizamının tatbik edilmesinin üzerinden tam 93 yıl geçti. İslam ümmeti bu dönem zarfında aşağılandığı kadar hiçbir dönemde aşağılanmadı. İslam ümmetinin yaşadığı beldelere şöyle bir bakın her tarafta kan ve gözyaşı var. Bu, ümmetin korkak olmasından kaynaklanmıyor. Bu, ümmetin sırtını dayayacağı siyasi bir otorite olan Hilafet ve başında bir Halife olmamasından kaynaklanıyor. Bundan dolayı Allah Subhanehu ve Teala kendi Risaletini yüklenecek, O'nun davetini tebliğ edip, dinini destekleyecek, sizin yerinize başka kimseler getirmeden Allah'ın dinini hakim kılmak için çalışanlara destek verin. Allah Subhanehu ve Teâlâ şöyle buyuruyor:
وَإِن تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ ثُمَّ لَا يَكُونُوا أَمْثَالَكُمْ
Eğer O'ndan yüz çevirirseniz, yerinize sizden başka bir toplum getirir, artık onlar sizin gibi de olmazlar. [Muhammed 38]
Ey Müslümanlar! Hizb-ut Tahrir sizlere sesleniyor!
Hizb-ut Tahrir sizin içinizde ve sizinle birlikte yeryüzünün doğusuna ve batısına hayrı taşıyacak bu farziyeti ikame etmek için gece gündüz çalışmaktadır. Hilafet devletine yüzyıllarca başkentlik yapan bu coğrafyada yeniden Rasulullah Sallallahu Aleyhi Vessellemin bayrağının dalgalanmasını istemez misiniz? Artık Hilafet için çalışmanızın vakti gelmedi mi? İslam'ın ikamesi, Müslümanların yeniden eski güç ve heybetine kavuşması, İslam Ümmeti'nin yeniden "insanlar için çıkarılmış en hayırlı ümmet" konumuna ulaşması, ancak ve ancak İslami hayatı yeniden başlatmak üzere Raşidi Hilâfet Devleti'nin yeniden kurulmasıyla mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder