30 Haziran 2014 Pazartesi

IŞİD, HİLÂFET DEVLETİ'Nİ İLAN ETTİ !

IŞİD, HİLÂFET DEVLETİ'Nİ İLAN ETTİ !
30 Haziran 2014, 00:10
Selamun Aleykum Kıymetli Kardeşler. IŞİD, Irak'ta Hilâfet Devleti Kurduğunu İlân Etmiştir. ABD'nin, Hilâfet Devleti'nin Kurulmaması İçin Elinden Gelen Her Şeyi Yaptığını, Çok Kıvrak Manevralar Yapıp / Yaptırıp, Bu Devletin Kurulmaması İçin Elinden Geleni Yaptığını Daha Önce De Gördük.

Geçiş Hükumeti Kurdurma Yoluyla Beldelere Demokrasi'yi Taşıdığını Da Gördük. Şimdi İse IŞİD'i Kullanarak Bir Manevra Yapmıştır. IŞİD'in Cüssesi Belli, Aldığı Yerler Bellidir. Tüm Müslümanları Bir Arada Tutacak Olan Bir Devleti Kurmak, 3 Tane Beldeyi Ele Geçirmekle Olacak Bir İş Değildir.Hele Ki Daha Devleti İdare Edecek Kanunları Bile Yokken Bir Yapının Hilâfet Devleti'ni Kurması Vakıaya Bile Mutabık Değildir.

Ben Tüm Müslümanları, Dış Güçlerin Bu Planına Karşı Uyarmak İstiyorum. IŞİD'e Hilâfet Devleti'ni Kurduran Dış Güçlerdir. Öncelikle IŞİD Gibi Maşa Bir Yapıya Sözde Bir Hilâfet Devleti Kurdurup, Sonra Bu Sözde Devlete Saldırılar Düzenleyip Ya Da Düzenletip, Daha Çiçeği Burnunda Olan Sözde Hilâfet Devleti'ni Fiyaskoya Uğratacaklar ve Zaten Elini Taşın Altına Koymaya Üşenip Zalimin Karşısında HAKKI Haykırmaktan Yoksun Olan Müslümanların Umutlarını Kıracaklar.

'' Hilafet Devleti'ni Kurmak O Kadar Kolay Değildir. Dış Güçler Buna İzin Vermeyecektir. Biz Boşuna Uğraşıyoruz. Bakınız Devlet Kurulduğu Anda Fiyaskoyla Sonuçlandı '' Gibi Bir Algı Oluşturup, Müslümanların Umut Işıklarını, Tükenmiş Umutlar Kervanına Kanalize Edecekler.

Bu Benim Şahsi Analizimdir. Bu Analiz, İslâm Terbiyesini Aldığım Kitleye Mâl Edilmemelidir. Yalnız Ben Bu Analizi Yaparken Haklı Sebeplerimle Karşınızdayım.

1- Bir Zamanlar El Nusra İle Beraber Batılı Devletlerin Kirli Emellerine Ortak Olmaksızın, Sadece ALLAH'a Olan Bağlarını Dile Getiren Silahlı Yapı IŞİD'in, Birden El Nusra'dan Ayrılması ve Kendi Kafalarına Göre Orayı Burayı Yakıp Yıkıp Kendilerine '' İSLAM DEVLETİ '' İsmini Vermeleri Hiç Tesadüf Değildir. Birileri IŞİD'e Gazı Verip, Nusra'dan Ayırıp Hilâfet Devleti'ni Saf ve Temiz Emellerle Kurmaya Çalışanların Gücünü Kırma Yönünde Tetiklemiştir.

2- Suriye'de Hilâfet Devleti'nin İkamesi İçin Mücadele Eden Mücahidlerin Başarılı Sonuçlarını Gündem Etmeyen, Hatta Gerçeği Gizleyip '' SURİYE DEMOKRASİ İSTİYOR '' Gibi Söylemlerle Medya Aracılığıyla Ümmetin Dikkatini Başka Yönlere Çekmek İsteyen Medya, Nasıl Oluyor Da IŞİD'in Attığı Her Adımı, Ele Geçirdiği Her Bölgeyi Bas Bas Bağırarak Gündem Edebiliyor ? Sizce De Çelişik Bir Durum Değil Mi ? Ne Dersiniz? Belki De IŞİD'e Devlet Kurduracak Olan Batılı Devletler, IŞİD'in Başarılarını Kamuoyu Yapmak İstediler ? Belki De İlerde Devlet Kurdurma Projelerini Hayata Geçirmeden Önce, Ümmetin Zihninde IŞİD'i Başarılı Göstermeye Çalıştılar?

Şimdi De IŞİD'e Hilâfet Devleti Kurdurup, Ümmetin Beklentilerini Karşıladılar. IŞİD'e İyi Gözle Bakmayanlarda Bile, Bu Silahlı Yapıya Karşı Bir Sempati Uyandırdılar ? Şimdilerde İse Halkın Teveccühünü Kazanan IŞİD'e Devlet Kurdurdular ve En Kısa Zamanda Bu Devleti Fiyaskoyla Sonuçlandırıp Ümmetin Umutlarını Kıracaklar Ha Olamaz Mı?

3- Hilâfet'i İlan Ettiğini Söyleyen Silahlı Grubun Bu Haberinin Medyalarda Çokça Yer Bulması Zihinlerinizi Meşgul Etmiyor Mu? Sizce De Eğer Gerçekten Hilâfet Devleti Kurulmuş Olsaydı, Yandaş Medyalar Bunu Size Haber Ederler Miydi? Tüm Enformasyon Araçlarını, Sizin Dikkatlerinizi Başka Yönlere Çekmek İçin Seferber Etmezler Miydi?

Siz Bu Yazıyı Okurken Bile, Şu Anda Hattâ Şu Saniyede Bile Kukla Olarak Kurdurulan Hilâfet Devleti'ni Yıkmak İçin Koca Bir Ordu Hazırladılar Bile . Sakın, Ama Sakın Bu Dessasâne Oyunlara Gelmeyin. Sakın Ey Müslümanlar, Sakın Ola Ki IŞİD'in Hilâfet'i Kurduğuna İNANMAYIN ! Çünkü Hilâfet Devleti'nin Kurulmasındaki Metod Bellidir. IŞİD Bu Metoda Aykırı Hareket Etmiş ve Batılı Devletlere MAŞA Olmuştur. Sakın Ola Ki Heves Etmeyin. Sizin Halen Bir Hilâfet Devletiniz Yok. Siz Halen Halifesizsiniz. Sakın Ama Sakın Ola Kİ Bu Oyuna Gelmeyin !

Sizleri, Hakikat Temelleri ve İslâm'ın Esas Yapı Taşları Üzerine Oturtulmuş Bir Hilâfet Devleti'ni Kurmaya Çağırıyorum. Hizb-ut Tahrir İle Beraber Çalışmaya ve Bu Tezgâhları, Onların Başlarına Geçirmeye Davet Ediyorum.

Çünkü ALLAH'u Teala Buyuruyor Ki :

لِمِثْلِ هَٰذَا فَلْيَعْمَلِ الْعَامِلُونَ

Çalışanlar işte böyle bir kurtuluş için çalışsınlar.(Sâffât / 61)

Serhat AKINCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder