4 Temmuz 2016 Pazartesi

OKU,ÖĞREN;İSTİKAMETİNİ BELİRLE...: Bu gün dünyada uygulanan siyaset;Felsefede basite ...

OKU,ÖĞREN;İSTİKAMETİNİ BELİRLE...: Bu gün dünyada uygulanan siyaset;Felsefede basite ...: Asıl olan. vakanın eşyadaki özellikleri ile olan ilişkileridir. DEVLET ADI ALTINDA ÇÖREKLENMİŞ ŞEYTAN...! Otarite olmadan nasıl dis...

*********************

Bu gün dünyada uygulanan siyaset;Felsefede basite indirgeme kuralı,Bir şeyi yok etmek veya manupüle etmek için ônce basite indirgersin.
************************
"Sizden öncekilerin başlarına gelenler sizin de başınıza gelmeden cennete gireceğinizi mi zannettiniz? Peygamberler ve onunla beraber bulunan müminler: Allah'ın yardımı ne zaman? diyecek kadar darlığa ve sıkıntıya uğramışlar ve sarsılmışlardı. İyi bilin ki Allah'ın yardımı şüphesiz yakındır." (Bakara 214)

Rabbimiz! Günahlarımızı bağışla, ayaklarımızı sabitleştir ve kafir topluluğa karşı bize yardım et.

Rabbimiz! Bizim üzerimize sabır boşalt, ebrar sahipleriyle, Müslümanlarla birlikte bizim canımızı al.

Rabbimiz! Bizi doğru yola erdirdikten sonra kalplerimizi eğriltme, katından bize rahmet bağışla. Şüphesiz ki Sen, sonsuz bağışta bulunansın.

Rabbimiz! Peygamberlerine vaad ettiklerini bize de ver, kıyamet günü bizi rezil etme. Sen şüphesiz sözünden caymazsın.

Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve çocuklarımızdan gözümüzün aydınlığı olacak insanlar ihsan et. Bizi muttakilerle beraber kıl.

Ey Allah'ım! Bizi, senin yolunda şehitlikle rızıklandır. Bizi, senin yolunda şehitlikle rızıklandır. Bizi, senin yolunda şehitlikle rızıklandır. Bize, nimetine eriştirdiğin peygamberlerle, sıddıklarla, şehitlerle ve salihlerle bir arada bulunmayı nasip et.

Rabbimiz! Bize dünyada güzel olanı ver ahirette de güzel olanı ver. Bizi ateşin azabından koru.

Rabbimiz! Bizi ve çocuklarımızı namaz kılanlardan eyle. Rabbimiz! Dualarımızı kabul buyur.
http://www.hilafet.com/inceleme/sohbet/01.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder