30 Ocak 2015 Cuma

KAFİRLERİN YÖNTEMLERİNİ AÇIKLAYINCA ÇEŞİTLİ TAKTİKLER ÜRETTİKLERİNİ GÖRÜYORMUSUNUZ.

KAFİRLERİN YÖNTEMLERİNİ AÇIKLAYINCA ÇEŞİTLİ TAKTİKLER ÜRETTİKLERİNİ GÖRÜYORMUSUNUZ.
Telif Hakkı İhlali İddiası Bildirimi
Kapat2:27am January 30th, 2015 tarihinde yüklenmiş ""İNSANIN YARATILIŞINA DİKKATİNİN ÇEKİLMESİ"" başlıklı videonuzunu siteden kaldırmış bulunuyoruz. Bu videoda, bir klip veya müzik parçası gibi paylaşmaya hakkınız olmayan telif haklı malzemeler bulunuyor olabilir.

Videonun şu nedenlerin birinden dolayı siteden kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorsanız:
- telif hakkı sahibi sizsiniz veya
- bu malzemeyi Facebook'a yüklemek ve dağıtmak için telif hakkı sahibinden izin aldınız veya
- başka türlü bir şekilde, bu malzemeyi Facebook'a yüklemeye ve dağıtmaya yasal olarak yetkili olduğunuza inanıyorsunuz
şu bağlantıyı ziyaret ederek, videonuzun siteye geri konması için itirazda bulunabilirsiniz:http://www.facebook.com/legal/video_copyright.php?video_id=872371522783660

İtirazda bulunmak istemezseniz, bir şey yapmanıza gerek yoktur. Lütfen ileride başka videolar yüklerken dikkatli davranın. Başkalarının telif haklarını ihlal eden malzemeler içerdikleri belirlenirse, bu videolar da siteden kaldırılabilir. Bunun sonucunda, dosya yüklemeniz geçici veya kalıcı olarak engellenebilir veya hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir.
Facebook'a yüklenen içeriklerle ilgili telif hakkı ve diğer fikri mülkiyet konuları hakkında daha fazla bilgi için, lütfen Yardım Merkezimizin Fikri Mülkiyet kısmını ziyaret edin:http://www.facebook.com/help/intellectual_propertyYukarıdaki mesajı okudum
ALİ-İMRAN-185-186 incitici söz işiteceksiniz.
185- Herkes kesinlikle ölümü tadacaktır. Yaptıklarınızın karşılıkları, kıyamet günü, size eksiksiz olarak verilecektir. O zaman kim Céhennem ateşinden uzak tutulur da Cennet'e konursa gerçekten başarıya ulaşmıştır. Dünya hayatı aldatıcı bir hazdan başka birşey değildir.
186- Mallarınız ve canlarınız konusunda kesinlikle deneyden geçirileceksiniz, gerek kitap ehlinden ve gerekse müşriklerden birçok incitici söz işiteceksiniz. Eğer (bunlara karşı) sabreder ve Allah tan korkarsanız, bu tutum azimliliğinizin, kesin kararlılığınızın bir belirtisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder