16 Eylül 2013 Pazartesi

Ucube Şam Ruveybida'sı Kırık Koltukta Bir Saat Daha Oturabilmek İçin Dinini, Halkını, Silahını ve Mallarını Satıyor!

Ucube Şam Ruveybida'sı Kırık Koltukta Bir Saat Daha Oturabilmek İçin Dinini, Halkını, Silahını ve Mallarını Satıyor!
Ey Müslümanlar!
Zalim yöneticilerin onayı ile silahlarımızın imha edilmesi, bir trajedidir. Yeryüzünü ifsat eden bu hain zalimleri, ortadan kaldırmak için ümmet tarafından, ordular üzerine baskı uygulamamak da ayrı trajik bir durumdur. Kanlarımızın heder olduğunu görüp durduramamak, apayrı bir trajedidir. Ne gariptir ki, silahlarımızın imha edildiğini görüyoruz, ama onları savunamıyoruz. Servetlerimizin yağmalandığına şahit oluyoruz, ama ona uzanan eli kesemiyoruz. Ülkemizin parçalandığını görüyoruz, ama parçalanmasına engel olamıyoruz. Mukaddesâtlarımızın çiğnendiğini görüyoruz, ama damarlarımızdaki kanı kaynatamıyoruz!
Allah için dininize sarılın, Allah için ümmetinize sarılın, Allah için Hilafetinize sarılın, Allah için silahlarınıza sarılın. Tüm bunlara sıkı sıkı sarılın. Arkasında savaşacağınız, korunacağınız kalkanınız Halife önderliğinde, dininize yardım etmek ve düşmanlarınızı hezimete uğratmak için, hazırlanın. Böyle yaparsanız, onur ve izzetinizi geri alırsınız. Hem bu dünya da hem de ahirette kurtuluşa erersiniz. Aksi takdirde düşmanlarınız, sizin silahlarınızı sizin ellerinizle imha etmekle yetinmeyecek, aksine siz, evlerinize girmek için ondan izin alacaksınız. O zaman kaçacak yeriniz olmayacak!
إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَن كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ "Şüphesiz ki bunda kalbi olan veya hazır bulunup kulak veren kimseler için bir öğüt vardır." [Kâf 37]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder